Coaching

Coaching is een traject bedoeld om uw zakelijke en persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen of bij te sturen.

Coaching gebeurt door persoonlijke feedback alsmede ook door u in uw eigen spiegel te laten kijken. Door inzicht te krijgen op de vragen als ‘wie ben ik ? ‘, ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik ?’, krijgt u greep op uw eigen leven en wordt u de regisseur van uw eigen carrière.

Coaching helpt u beter te functioneren vanuit eigen kracht, geeft u plezier in uw werk, energie, zelfinzicht en doelgerichtheid.

Coaching is zinvol en hulpvol ongeacht uw positie binnen een bedrijf of maatschappij. Ook vandaag de dag maken nog steeds veel bekende topmanagers gebruik van coaching om zich doorlopend te verbeteren.

Individuele Loopbaanbegeleiding:

Competenties zijn specifieke, persoonsgebonden eigenschappen die tot uiting komen in gedrag. Competenties zijn te verdelen in verschillende groepen. Competenties op basis van kennis en ervaring en competenties op basis van gedragsbekwaamheden. Beide zijn per persoon anders en vormen de basis van uw persoonlijke kracht.

Door onderzoek naar uw kwaliteiten,vaardigheden en talenten (competenties) kunt u inzicht krijgen op uw carrière vragen. Op de vragen zoals : ‘wat zijn uw sterke en minder sterke competenties? en ‘hoe kan ik deze optimaal gebruiken in mijn huidige rol?’ maar ook ‘hoe kan ik deze verder ontwikkelen om een bewuste stap te maken in mijn loopbaan?’ krijgt u antwoord bij een loopbaanbegeleiding traject. De investering is minimaal in verhouding tot hetgeen dit u kan brengen.

Talentontwikkeling

Iedereen bezit talenten. Maar niet iedereen kent zijn eigen talenten even goed en benut ze optimaal. Wanneer u uw favoriete talenten & kennisgebieden dagelijks mag inzetten, geeft dit een extra impuls aan uw motivatie en werkbeleving. De vraag is echter: Heeft u uw onderscheidende talenten en kennisgebieden nog steeds goed in kaart? En misschien nog belangrijker: Is de buitenwereld het eens met de talenten waarvan u meent dat u ze bezit of zien zijn heel andere talenten bij u ? Het is algemeen bekend dat mensen excelleren op die gebieden waar hun kerntalenten liggen en die men met veel plezier en schier oneindige energie uitoefent.

Probus Human Capital Management kan u helpen om met specifieke training op het gebied van talenten onderzoek te gaan zoeken naar uw drijfveren, motivatoren en talenten. Dit gebeurt met een reeks aan hiervoor ontwikkelde HR instrumenten.

Door zelfreflectie, inzicht en feedback krijgen uw kwaliteiten en talenten meer kleur waardoor u zowel persoonlijk als professioneel succesvoller kan zijn.

interim training coaching exective probus
GrassGreener Europe gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.