Werkwijze

Probus Human Capital Management streeft naar partnerships met haar opdrachtgevers. Hiervoor willen we graag de organisatie leren kennen waar potentiele werknemers komen te werken. Niet alleen u, maar ook degene die bijvoorbeeld leiding gaat geven aan de kandidaat en zijn/haar toekomstige collega's. De bedrijfscultuur, de ambities en doelstellingen van uw onderneming, gecombineerd met de zaken die concreet worden gevraagd en aangeboden, zijn de basis voor onze selectie. Wij willen medewerk(st)ers voor langere tijd bij u plaatsen. Daarom gaat Probus HCM met kandidaten op zeer informele wijze om. In een persoonlijk gesprek wordt de juiste informatie en het juiste gevoel bij de persoon verkregen.


Uw organisatie vaart wel bij medewer(st)ers die betrokken,gedreven zijn, zich verantwoordelijk voelen en plezier in hun werk hebben. Probus HCM matcht u als werkgever met de kandidaten die bij het profiel van uw organisatie passen. Op basis van kennis,werkervaring,competenties en drijfveren worden kandidaten met uw organisatie in contact gebracht.


Probus HCM is gespecialiseerd in duurzame HR-oplossingen. We bieden u maatwerk passend binnen uw organisatie. Doordat wij als buitenstaander tijdelijk meekijken binnen uw processen, kunnen we snel een onafhankelijk advies uitbrengen. Hier hoort desgewenst ook implementatie en (tussentijdse) evaluatie bij.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
GrassGreener Europe gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.