HR Solutions

Wij begrijpen dat u uzelf als ondernemer vooral wilt focussen op uw core business. Problemen op het personele vlak komen nooit gelegen, kosten u veel tijd en geld en vertroebelen uw focus. PROBUS HCM neemt u deze zorg uit handen en adviseert u op weg naar een professioneel HR-beleid, waardoor u het beste kunt halen uit uw human capital. Een investering die zich snel terug betaalt.

Human capital wordt steeds belangrijker en de spelregels hieromtrent ingewikkelder. Denk hierbij aan de sociale wet- en regelgeving (vergrijzing, verzuim en reintegratie, psychosociale arbeidsbelasting, bedrijfsmaatschappelijk werk) en casemanagement. Dit alles vraagt om een tijdige en duidelijke aanpak. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en positieve benadering. We denken niet vanuit problemen, maar vanuit oplossingen.

PROBUS HCM is gespecialiseerd in duurzame HR-oplossingen. We bieden u maatwerk passend binnen uw organisatie. Doordat wij als buitenstaander tijdelijk meekijken binnen uw processen, kunnen we snel een onafhankelijk advies uitbrengen. Hier hoort desgewenst ook implementatie en (tussentijdse) evaluatie bij.

HR strategie- en organisatieontwikkeling

PROBUS HCM is gespecialiseerd in het initiëren en begeleiden van veranderingsprocessen. Binnen én tussen organisaties. Een traject voor HR strategie- en organisatieontwikkeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een of meer van de volgende onderdelen:

  • uitvoeren van een HR-scan gericht op uw organisatie en HR-beleid;
  • uitwerken en coördineren van een actieplan met alle stakeholders om het verandertraject succesvol te laten verlopen;
  • opstellen en/of uitvoeren van een communicatieplan om medewerkers te informeren en te betrekken bij de veranderingen.
  • opstellen van een gemeenschappelijk HR-beleid, inclusief processen en procedures;
  • beschikbaarheidheid van HR management informatie vergroten.
  • creëren van een meer wendbare organisatie door het ontwikkelen van een beleid gericht op uw strategische personeelsplanning met concepten zoals Het Nieuwe Werken, Talentmanagement en Diversiteitsmanagement;
  • harmonisatie van functiegebouw of arbeidsvoorwaarden en ondersteunen van het lijnmanagement bij de invoering;
  • ontwikkeling van Performance Management als geïntegreerd onderdeel van uw personeelsbeleid.
interim training coaching exective probus
GrassGreener Europe gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.